Nation after nation, frankly I don’t care anymore.

Okej, jag ber så mycket om ursäkt. Jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera den senaste veckan, ingenting har jag lyckats producera i textväg – men vadan denna uppror? (Känn sarkasmen i den va, för det är ingen som har kommenterat att jag varit ypperligt dålig med skrivandet.) Men jag ska bättre mig. Jag började skriva för vadå, två-tre dagar sedan medan jag tittade på presidentdebatten på CNN. Men, trött som jag var blev jag rätt uttråkad av att sitta med både dator, bok o TV – plus två tokiga australiensare som konstant gjorde utrop angående de påståenden som kandidaterna lyckades spotta ur sig. Mm, nåja – debatten var faktiskt rätt bra (förhållandevis, de tidigare uppträdandena har ju varit rätt katastrofala) även om den slutade något.. otillfredsställande.

Men, å andra sidan har vi ju då turen att media lyckas fånga de där andra fantastiska politikerna som USA kan bjuda på – ni vet, som går o kallar till presskonferens för att säga att våldtäkt inte är en legitim anledning för abort eftersom

”Allt liv börjar med Gud, och även i den fruktansvärda situationen så menade Gud att barnet skulle till. // Den enda anledningen att en abort i värst fall kan genomföras är då livet till frun till barnet är i fara”

Ja. I övrigt är jag extremt uttråkad o hatar nu att spendera dagarna i ända här i huset. Dock har jag inte haft motivationen att gå ut eftersom det har varit äckligt kallt (inträngande o jävligt), o heller inte att uppdatera mitt gymkort. Det senare gjorde jag dock idag, o spenderade därför en timme på den sagda platsen idag. Ville spy o gick hem, bestämd på att gå till gymmet på morgonen imorgon istället eftersom mina eftermiddagar i allmänhet suger för tillfället. Kommer jag igång lite tidigare ska ni se att inspirationen kommer tillbaka också!

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s