And for the songs they sing, my heart will always answer.

Jag sitter här hemma ensam i huset. Det är mörkt ute o det har snöat. Vet faktiskt inte om det fortfarande gör det, ser mest att allt är blött. Jag har haft svensk-tid. Det betyder att jag har sett svenska nördiga shower på svtplay. Det är en himla fin uppfinning det där, att kunna streama online. Uppskattas starkt, till vem det nu än är som har utvecklat den funktionen. Nu sjungs det svensk musik. Därav klippet till Mando Diaos tolkning av ”Strövtåg i hembygden” som ju är skriven av Gustaf Fröding. Såg en liten minidokumentär om bandets ‘sjunga-på-svenska’ projekt. Intressant. Var skeptisk i början (alltså i morse), men har nu bytt sida. Det är faktiskt supervackert.

Nu väntar jag egentligen bara på att mina kära rumskompisar ska smsa o säga att det är dags att komma hem. Känner att jag har haft nog med egentid för dagen, o i ärlighetens namn tycker att dem snart har haft nog grabbtid. Nej då, förstå mig rätt. Jag unnar dem all tid i världen (nästan), saknar dem bara 🙂 men dem ska få avsluta kvällen med några öl på en bar nere i stan så att dem kan få vara grabbiga (som att dem inte är det hemma liksom – tro mig, den där perioden som dem tyckte att dem borde vara lite förnämare runt mig som enda tjej i huset är sedan länge förbi, den höll nog snarare en dag eller två – jag bryr mig dock inte det minsta, har man tre syskon så har man!) o få prata om kvällens hockeymatch. Jag hade absolut jättegärna sett matchen MEN jag förstår innebörden av killkväll, o samtidigt hade jag inget emot att få se på mina nördiga shower o skratta lite på svenska. 😉

Jajaja, nu ska jag sluta klaga på att jag är ensam o njuta av det istället. Sjunga högt, se på töntiga filmer o värma på teet.

Peace

En reaktion på ”And for the songs they sing, my heart will always answer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s