The fire is going, the battle is on.

Pitabröd. Tre äppelpajer. Köttgryta. (Fast den är det James som ha äran för, för jag har inte gjort annat än att provsmaka den.) Två maskiner tvätt. Lätt städning (upprätthållning) av köket. Igår städade vi. Inkluderandes ”skurning” (eller steamning, vi ångtvättade golvet). 5 km joggingrunda på 35 minuter.
Okej, den sista är inte perfekt, men den närmar sig. Jag blir bättre o bättre.

Men kallt är det. Hösten är lite mer ruggig idag. Det har stormat, tre gånger har vi varit utan ström i huset under dagen. Dock var det bara en av gångerna som var mer ihållande (en halvtimme utan, vilket var otur för jag hade paj i ugnen).

Nu har jag i alla fall avslutat dagen i köket med en joggingrunda i ”Valley trail” som är en asfalterad runda runt golfbanan upp bredvid några av backarna. Väldigt mycket upp, eller väldigt mycket ned. Men jag väljer som oftast, liksom ikväll, upp-vägen. Springer hellre uppför i backarna – känns som att det tar mer, plus (den stora) att mina knän inte gör lika ont som de gör när det går nedför. Det roliga var att i början av min runda, precis när jag hade kommit ut från huset, kom Pete (som hade bootcamp-träningen tidigare i höst) bakom mig i Security-bilen (han jobbar gör Safety & Security) o peppade på mig med fönstret öppet haha. Kul kul, gav mig faktiskt en extra puff på vägen 🙂

Men men. Nu är rundan över, presidentdebatten är på CNN o den kommer att bli spännande! Efter förra så har Obama mycket att visa upp o jag hoppas för allt i världen att han gör det. Vill inte tänka på vad som händer med världen om det blir en republikansk president igen.. Hm. Tänk bara var annorlunda allt hade varit om Al Gore hade vunnit på George Bush den där gången för många år sedan.. Ack å ack. ”Låt det bakomflutna ligga före dig”, eller? Nej! Det var så ju Pumba sa. Menar ju såklart: låt det förflutna ligga bakom dig. Fyra nya år för Obama, tack. Nu måste jag stretcha.

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s