Headache everywhere.

Stress. Stress. Stress. Stress. Stress. Stress. Stress.

Huvudvärken dunkar hårt i pannloben. Öronen känns som att dem ska sprängas. Någon slår mig med ett basebollträ i bakhuvudet, bildligt talat. Fingrarna skakar. Knäna exploderar, följer gör mina veka ben. Direkt ned på botten. Ett telefonsamtal o allt känns otroligt långt borta. Hjärtat brister litegrann. Ser hela mina dröm försvinna för några sekunder. Tar mig upp. Binder ihop mina idiotiska knän. Ryter högt åt basebollsträslagaren. Skriker ut min frustration ur pannloben. Öronen befrias från det konstanta ringandet. Kvarstår gör mitt hjärta som jag försiktigt försöker plåstra om med ord om att allt löser sig. Situationen sjunker till viss grad. Försöker organisera min oreda. Papper överallt. Tårar överallt. Sätt på det högar. Spara tårarna för ett bättre tillfälle. ”Ingen har ju dött. Ingen är ju sjuk” som pappa sa. Sluta gråta.
Men bittert faller ändock ett par stycken. För varför kan inte jag få ha lite medflyt? Varför kan inte tanten på immmigrationskontoret säga; ja men du, du verkar ju som en ärlig arbetare som inte vill komma till Kanada för att leva på bidrag. So what om du fick din utbildning här – vet du vad; jag sätter ett okej på ditt visum att studera på! Så får du det där visumet snart ska du se.
Fast det händer ju inte riktigt. För allt ska ju vara så jävla svårt i den här världen. För det är ju faktiskt människor som har det svårare än mig, så förhoppningsvis var det någon av dem som fick min tur idag. Kanske är jag konstant efterföljd av oflyt för att jag ska lära mig, lära mig uppskatta o förstå att saker o ting inte är så lätta. Att man måste jobba hårt för det man drömmer om. Och ta mig tusan om jag inte ska jobba hårt för det här.

Res dig upp, borsta av dammet – gör något av dig själv.

Peace

Annonser

En reaktion på ”Headache everywhere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s