Be a doer.

Det här med att fylla i visumpapper är krångligt, vad ska man ta med o inte ta med? Hur mycket ska man beskriva? Vilken ordning skriver man år/månad/dag i?
Det är en grå sensommardag här i Gävle. Ringa 20 grader o snart regnar det stilla över staden – det är i alla fall min gissning, grundad på simpla observeringar ut från köksfönstret.
Jag njuter av att se på tv med svensk text. Program som jag sett förr. Samtidigt sitter jag och mailar frågor fram o tillbaka till Work&Travel. Jag har redan ringt dem en gång med massor av frågor. Papper ska skickas in och jag föredrar att allt är rätt ifyllt så att jag slipper extra lång handläggningstid. Bara irriterande att det ska ta så jäkla lång tid att få ut de förbannade registerutdragen. Jävla Norge. I alla fall i den meningen – för de är inte snabba på polis-ärenden! Norge är fantastiskt på många andra sätt, men inte det.

Ska strax cykla iväg till farmor. Laga favoritbyxor o skvallra om samtid och framtid. Dricka saft och skratta lite. Passar mig bra. Sen blir det att köpa köttfärs och laga köttfärsbiffar. Bella har tjatat sen jag kom hem. Typ. Tänkte hinna med en sväng på stan, en löprunda och sen ska jag dejta 3 vänner ikväll. Sen ska jag sova. Stor dag imorgon. Eller? Allergitestet ska göras hur som helst o jag är lite nervös.
Äh, dags att ta på sig jeans o trampa sig framåt i dagen. Mycket att stå i. Många att träffa. 🙂
Längtar lite till dagens slut. Då ska jag dricka en stor kopp te, tända ljus o vira in mig i en filt o sitta på altanen. Kanske se på regnet, höra tystheten som finns här. Se på när Nike leker. Läsa en bok. Bara vila. Det blir skönt!

Minne för dagen: En gång klädde jag ut mig till geisha o hade sådana där ljusprydnader i håret. Ni vet, sådana där man sätter på botten av ett kronljus för att det inte ska droppa stearin.

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s