All over the world, we all need the same thing.

Har nu försökt lösa melodikrysset, gick väl halvdant. Egentligen gjorde jag det bara i väntan på sommarprogrammet. Mark Levengood. Vilken skön snubbe. Det är inte många som kan leverera sådan känsla genom en radio, eller i mitt fall genom en dator. ”Jag heter Mark Levengood, och jag ser ut som en statsminister.” Haha 🙂
Jobbade igår. Full restaurang. Ingen stress dock. Bra med dricks. Fick stå i baren på restaurangen, inte på nattklubben – bra träning! På nattklubben är jobbet lättare då vi har de vanligaste spriterna, samt även typ 9 drinkar som kan blandas med några knapptryck, på pistol – vilket betyder en knapp: 4 cl av den sprit jag behöver för drinken. Enkelt nog. På restaurangen är det klassisk, ordentlig bar med flaskor o mätinstrument. Dock gjorde jag väl med säkerhet ca 93% irish-coffee igår. Vi har extra bra pris på denna dryck på fredagar (för att få några gäster, fredagar är en superlugn kväll på Kjelleren/Brenneriet). Hade faktiskt rätt mycket att göra igår, i baren alltså. Stod till viss del på chefen, kul.
Så där har ni det – men fredag bestod av 11 timmars arbete – det var min midsommarafton. Vad gjorde ni? Något mer traditionellt riktigt, eller njöt i alla fall.


Ramlade över den här låten lite huxflux. Tänkte på GES bara för att norsk radio (!) spelade En jävel på kärlek som första låt när jag o Eirik satte oss i bilen o körde till Sverige sist. Den här videon är humor. Tänkte egentligen lägga upp något sådär härligt somrigt – men det kan ni leta upp själva 😉 se o njut, haha.

Jobb ikväll igen. Börjar klockan sex, vilket känns skönt för dagen. Klockan sex betyder att jag kommer till en färdigöppnad restaurang o bara kan börja servera direkt. Annars är det ju jag som öppnar en timme tidigare än alla andra (eller ännu värre, öppnar barerna – det vill säga börjar två timmar före alla andra, hualigen). Men idag har jag ”sovmorgon”. Ska väl försöka komma ut en sväng nu, det är soligt för en gångs skull innan det är dags att cykla till jobbet klockan fem 🙂

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s