When the snow falls forming white beauty in the world, my heart smiles.

Det snöar på Skeikampen idag. DET SNÖAR 😀 äntligen är bara ett av många ord jag sa i huvudet när jag gick upp i morse. Efter den stunden har jag njutit fullt ut av snön. Det är sant. Nej. Ärligt talat, trötta jag som egentligen gick o la mig igårkväll fullt laddad inför en dag ute på tur, på gymmet – whatever – i rörelse, har suttit på rumpan o glott på datorn hela dagen fram tills nu. Och synnerligen en stund till. Men nu har jag i alla fall börjat klä på mig. Framgång, människans utveckling?

Jag är sämst just nu. När det kommer till att uppfölja mina planer i alla fall. Men. Nu ska jag åka telemark. En timme tänker jag att jag ska hinna med. Tre stänger liften. Då kan jag gå till gymmet. Sounds like a plan. Bara att jag vet att jag kommer bli hungrig. Så jag går hem, lagar lite snabb mat. Fastnar framför datorn – för då är det faktiskt mörkt o det är ju rätt kallt ute. Hmpf. Ibland tycker jag inte om att jag känner mig själv så bra. Men så är det. Jag ska till gymmet idag.

Igår promenerade jag från Svingvoll till Skei. Återigen den 8+ km långa promenaden på isig landsväg. Kul. I skogen. Fick skjuts de sista 4-500 meterna. Yey. Hade lika gärna kunna gått. Ja, jag var lite bitter. Skulle egentligen få skjuts. Så hade handlat. Det var tungt att bära.

Men det var obeskrivligt tillfredsställande att få ta av sig alla kalla kläder o sedan bara sjunka ner i soffan med en stor kopp te. Yes I am gorgeous. (Lyssna på te-koppens visdom.)

Första dagen på skidor blev avklarad i helgen. Lite bilder (bilden från mig är från promenaden från Skeikampen till Svingvoll som jag tog – för bussens skull – förra veckan) därifrån.

Jag lovar o svär – klockan går fortare idag än andra dagar. Nu är det bara en timme kvar av liften o jag är inte klar än. Damn jag blir sur om jag inte hinner. Raska på är kanske något jag ska lära mig.

Update: det ser ut som snöstorm över berget när man tittar ut, blåsigt snöigt o kallt. Kanske bara ska satsa på gym? Hade trots allt feber dagarna som precis var. Skulle suga att bli dålig. Damn 😦

Och just det! Anders Schröder som jag i parallellklass med (kul kille, jävligt intelligent) hade skrivit det här i GöteborgsPosten angående klimatfrågan 🙂

Peace

2 reaktioner på ”When the snow falls forming white beauty in the world, my heart smiles.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s