It gets me so mad that my heart burns.

Idiotism når en helt ny nivå ikväll. Argumenten spottas ut, åsikterna delas åter – bråken uppstår på nytt. Let’s have a toast for the douchbags, a toast for the assholes. Vi är oense, alla tre. Eller jag mot paret. Shit happens men just nu svider det extra. Ingen vinning.. nej, inte jag heller. Bull fucking shit. Ingen kan sälja en sådan säng. Inte så att det kan gå någorlunda jämt ut. Vad som en gång var underförstått låtsas nu inte om. Just nu vill jag kasta möbler. Hela situationen gör mig förbannad. Men ja. Jag kan ta min säng, i slutändan kan jag det. Nu handlar det om madrassen. Kommer det fram senare att sura paret aka ägarna av sommarens hem tänker ta all depositionen pga vitvaror i sen resten för att dem inte köpt ny madrass. Då blir det hus i helvete på en heeeeelt ny nivå. En sällan skådad argbigga kommer då fram. Fuck this shit, I’m going home. Eller jag kunde det vill säga. Det måste ordna sig på något sätt. Annars blir det här en jävligt jobbig säsong.

Idioti. Sjukt tråkigt att jag måste få ta det här nu, när jag har haft en riktigt bra dag o fick avsluta den med ett ordentligt träningspass i gymmet på 2 timmar – och jag har känt mig så nöjd med mig själv hela dagen. Tack. Så jävla mycket. Christ.

Peace

2 reaktioner på ”It gets me so mad that my heart burns.

  1. Är lite i samma ”fas” som dig….Fy vad mycket korkade människor det finns!!!! FY FAN FÖR DOM !!!! Så ja så skönt att häva ur sig !( tystnadsplikt gör att jag inte skriver exakt vad som irriterar mig ) får jag magsjuka blir jag ännu argare.
    Nog om mig, vi får ta LÅNGA DJUPA ANDETAG DU O JAG så går det över. Trots allt finns det oändligt mycket att vara GLAD o TACKSAM över ( eller hur man måste bara tänka lite längre vissa dagar)
    Hälsa nu till EIRIK så GOTT från oss allesammans, o du
    HA DET BÄST !!
    KRAMAR MAMMA

  2. God Morgon! Den som orsakar skada borde åtgärda/betala för det den orsakat. Har du haft sönder ett glas ordnar DU ett nytt, spiller du färg på en matta får DU köpa en ny matta, förstör du en front på en diskmaskin får DU köpa en ny en. Svårare än så kan det inte vara. Prata med lägenhetsägaren och begär tillbaka din del av dispositionen. Vår vän i Burträsk har bes. saken utan problem och funderar på hur mycket han kan pruta. SKICKA PENGARNA. Det är nyttigt att vara lagom arg. Kram FAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s