Give me your heart and I’ll give you my soul.

Helgen som gått? Tjockisen kom hit på fredagkväll för att sedan ge mig följe till Lillehammer på lördagen. Efter att ha kollat på rail-jam fann vi oss hungriga o spenderade därav pengar på mat. Nikkers fick göra oss äran. Träffade på Tora o tog en te med henne medan Eirik åkte hem för att börja städa. Cirkus en timme senare befann jag mig återigen på en buss, nu påväg för att hjälpa till i städarbetet, det gick inte jättebra haha 😉 Mot kvällen hyrde vi tillsammans med Eiriks pappa en släpvagn så att vi kunde hämta sängarna som stod i förrådet till den gamla lägenheten. Kände viss frigörelse i att få släppa nyckeln, och hoppas nu bara på att depositionen ramlar in på kontot snart.

Söndagen följde tjockisen ett år äldre, hela 22 år  – snart pension-skämtet var visst inte lika roligt i hans öron som i mina – åldersnoja? Mja. Vi myste i alla fall tillsammans med resterande medlemmar av familjen Brekke med nybakta bullar o lyxfrukost. Vi tog oss en tur ut i skogen på fjället jag o Eirik, ytterst skönt med riktigt frisk luft (få ställen slår väl dock Skeikampen gissar jag), o glassade runt tills det var dags att inmundiga en ny måltid. Tårtätning blev det senare på kvällen, efter att vi ätit indiskt bestående av kyckling i grönsaker o cashew, ris o naan-bröd. Mumma. Dagen i sin helhet blev supermysig o trots att Eirik inte fick någon present av mig (det var det han önskade sig) var han nöjd. Bra helg må jag säga. 😀

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter en massa stress o ilska över vad som egentligen händer med mina jobb här på Skei sa jag idag upp mig från hotellet. Pallar inte att jobba någonstans där det mest pratas men aldrig riktigt händer något. Tekniskt sett vill jag bara påpeka att jag inte kunde säga upp mig eftersom jag fortfarande inte fått skriva det där fördömda kontraktet. Blev i alla fall inringd (?) av Lars strax efter (”sa upp mig” till han som faktiskt var min chef) för möte. Han har nu försökt övertyga mig om att jobba/stanna/finnas på Skeikampen. Jag är för tillfället inte superpepp på destinationen what so ever, trots att jag trivs som fisken i vattnet i skidskolan. Ångrar ärligt talat att jag inte seriöst sökte jobb på Hafjell.

Pratade dock med Elin från Hunderfossen/Hafjell, Quality Hotel, som vill ge mig jobb i somras – o hon ville ge mig jobb igen. Dock bara mellan januari o mitten av mars. Men det är en över 100%-anställning så där finns det trots allt pengar. Får dock överväga att leva som en fattig student en säsong till o sedan tjäna pengar nästa sommar. Men det är tråkigt, hade varit skönt att för en gångs skull ha lite extra pengar i kassan att kunna spara.

Det löser sig, snart får jag åka hem. Då får jag vila i alla fall. O se på rått-tillskottet i familjen. Man kan ju hoppas att kissarna har blivit lite sötare tills på onsdag 😉 haha!

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s