Dance wildly for the joy of life.

I ren protest att Elvis inte delat med sig av kissemissarna som uppenbarligen numera tänker bo i mitt rum så tänker jag inte dela med mig av fler bilder (för stunden/dagen) från Skeikampen. Är ni intresserade av min dag utan bilder kan jag ge det punktvis, detaljerat:

09.00 – efter nästan 45 minuters snoozande klev jag upp. Morgonstretch o frukost.

09.03 – slår på tv4 i ser på svenska nyheter som tillfälligtvis handlar om Norge (spionskandalen woho).

10.15 – kommer på att jag har massor av tvätt som jag borde tvättat för länge sen eftersom jag stör mig helt enormt på att det tar en massa plats på mitt pyttelilla rum (alla rum är små, förutom dubbelrummet – men det är ockuperat o jag ville inte bo där).

10.30 – uppe på hotellet där jag fått besked om att jag ska få tvätta, men möter motstånd från tvättpersonalen – den är inte för privat bruk. Efter lite förklarande från min sida bestämmer den söta lilla damen att jag ska få tvätta all tvätt, inte bara den ena maskinen jag har med mig till att börja med. Tvättar sammanlagt tre maskiner samtidigt o känner mig extremt effektiv.

11.02 (cirkus) – går in till Agnes o pratar skidåkning, DNS-seminarie (som hon vill att jag ska gå på med hennes sponsring – JA TACK DET SKULLE VARA FREAKING AMAZING).

(Den här är också superb, rekommenderar också Thistle & weeds med samma band, Mumford & Sons)

11.30 – letar efter min chef på hotellet, men han har bestämt sig för att inte jobba under dagen.

12.10 – har efter många suckar släpat alla mina tvättar till lägenheten med originalplanen att hämta pengar o sedan gå till den lilla affären där man kan ”hyra” torktumlare, men bestämmer mig för att göra soppa o chilla en stund istället, börjar känna hungern efter tidig uppgång (tekniskt sett var jag vaken o smsade med olika personer från 7.30)

14.15 – vaknar efter min stödvila efter maten, 45 minuters sömn har gjort mig lite mer utvilad efter att ha käkat o städat köket.

14.30 – släpar min tunga tvätt till Joker, upptäcker till min besvikelse att det bara finns en torktumlare så måste torka allt separat. Hänger resterande tvätt för att det ska börja torka åtminstone.

14.50 – påväg upp till andra hotellet för att kolla gymmets öppettider för dagen men blir inropad av hovmästaren (Emina) som jobbar på Gausdal (där jag ska jobba) för att hon vill ha sällskap.

16.10 – springer tillbaka för att kolla tvätten. Det är inte torrt. Sätter igång den igen, efter att ha bytt polletter för att jag fått fel från början. Går o handlar.

16.30 – går hem med maten. Pratar med första rumskompisen på plats Sandra, trevligt.

17-isch – hämtar all tvätt.

17.50 – tillbaka i lägenheten.

Efter det har jag bakat rågscones, ordnat kvällsmat (sallad med avocado o salami o taco-dip) o nu sitter jag här. Postkodsmiljonären på tv, senare Idol. Ikväll kommer Eirik o hälsar på. Imorgon är det bions dag här i Norge så då ska vi passa på, halva priset på alla filmer. Guld värt.

Pratade med Joel också. Han klagade/skrattade åt min dialekt. Förklarade att han är duktig på att lägga på sig också. Minns Göteborgs-eran mötande första Umeå-eran. Minns. Haha. 😉

Jaja, lite te o scones kanske. Bilder på de nya kreaturen i huset efterfrågas.

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s