Please please please, stay with me.

Jag är förkyld. Ordentligt förkyld. Huvudet är fullt av snor o halsen kliar. Inte kul. Alls.

Men på den ljusa sidan: lägenheten är nästan klar, nästan fläckfri. Har två golv kvar att skura o ett fönster att putsa. Sen den sista putsen på bänkar+spegel i köket. Skönt. Och i följd får jag lämna den stället för att bo på ett berg fullt av snö. Man tackar o bockar.

Jag sov på soffan i natt. Mer eller mindre tvingade Klas att komma hem igår efter att han slutat jobba för att jag inte orkade städa allt själv. Då bar vi ner båda sängarna jag hade på mitt rum, min o den Eirik hade tagit hit. Lika bra, det gick finfint att sova på soffan. Somnande som en stock o sov som en sten hela natten. Vaknade kl 8 av att min mun smakade illa – ja, för jag gjorde något jag ALDRIG gör/kan annars: somnade utan att borsta tänderna. Ni förstår, efter att ha städat i över tolv timmar med två korta pauser för te-drickning (hals-ont ni vet haha), orkade jag inte laga mat (o inte Eirik heller för den delen, han kom hit o hjälpte till med det sista i köket plus dammade på mitt rum).

För tillfället löser jag melodikrysset. Om det intresserar. Operor? Kan ju inte jag! La någonting. Hjälper inte direkt att jag inte har kommit på visan som är i namnet där än heller. Men men. Har löst allt annat. Haha. Nordman, det låter faktiskt bra. Go Håkan Hemlin. Vem som helst dyker upp en dag? Vad vet jag, tomten skulle jag gärna träffa. Gud? Jag vet att det är prinsen som är svaret, herregud jag kan ju min Disney, men jag tycker lite att det är diffust att fråga vem som helst ska dyka upp. Då finns det ju plats för tolkning. 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Damn, tråkigt nog vill inte SR ladda andra halvan av melodikrysset. Jag har inte all tid i världen att vänta på att det ska fungera..

Jaja, bara att ordna lite frukost så sätter jag igång med städning snart igen.

—- OH! Nu funkar det igen 😀

Peace

Annonser

2 reaktioner på ”Please please please, stay with me.

 1. OJ va ni har ”GNOTT”..(roligt ord va?..betyder städat)
  Skönt att det är klart!!
  Han verkar ha DET VIKTIGASTE HÄR I LIVET EIRIK (stavas det så?) Det GLÄDJER MIG o vet du vad jag menar då ???
  ETT GOTT HJÄRTA !!!! Hälsa honom från mig o TACKA att det känns gott att veta att DU har en kille som är så hjälpsam !!!
  KRAM O HA DET BÄST AV MAMMA

 2. God Middag!
  Fantastiskt höstväder och Brynäs vann igår efter sorger och bedrövligt spel tidigare. Nu hoppas vi på framgång för Gefle IF också på eftermiddagen. Din produktnyckel är tyvärr endast en testversion men snart ska du få en ny. Kolla med Elvira och använd hennes, den funkar på tre enheter. Lycka till med flytten. Hörs en annan dag

  FAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s