They call me the cute one (fools of the world pretending to listen while really paying no attention what so ever).

Flyttstädning – kanske huuuuur tråkigt som helst. Fett opepp på allt som har med det att göra. Skurade på duschväggen i glas i nästan två timmar igår. Obeskrivligt tråkigt. Som sagt. Tänkte att jag ska hinna klart resten av badrummet ikväll. Så ska Eirik hjälpa mig klart med resten imorgon. Han ska ta köket lovade han. Då kan jag damma av i resterande rum. Och skura. Så är det nästintill klart sen. Jag ser fram emot mycket. Men har inte extremt mycket tid imorgon, det är rätt mycket viktigt jag måste hinna med. Först ska jag klippa håret samt piffa upp det lite kl 10, sen ska jag hinna till Skatteetaten (norska skatteverket) för att ordna nytt skattekort till nästa år samt ändra total inkomst för i år – NOTE TO SELF: DO NOT FORGET, VERY IMPORTANT! – prata med le boss på Nikkers för att kritisera ledningen, måste säga det som ska sägas – för deras eget bästa, samt ordna med intyg o skit. Sen ska jag städa. Och efter det ska jag njuta av myskväll med Tora. 😀 kan bli en bra o produktiv dag.

Om jag hinner med allt jag ska imorgon så ska jag ge mig själv en klapp på ryggen o säga; ”Bra jobbat Julia, nu var du faktiskt väldigt duktig”. Förhoppningsvis kommer el-nissarna imorgon också o tittar på kylskåpet – man vet ju aldrig med hantverkare. Dem skulle komma kl 8 i morse så då var jag uppe. Men kvart i elva hade de fortfarande inte kommit. Då åkte Klas in o skällde på dem. Det är bra.

Snö i morse. Fantastic. Tyvärr regnade det bort senare under dagen. 😦 Men det var fint i morse! Längtar obarmhärtigt mycket nu. Snö, skidor, jul. All the things that make me smile, that I love.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det börjar med mitt skärsår rätt över fingret som jag fick i köket förra veckan – det syns inte men det är djupt. I alla fall blev det infekterat o det har gjort rejält ont. Den sista bilden är hur det ser ut idag. Nästan bra. 😉

Nu ska jag vila lite mer sen blir det att ta tag i badrummet. Usch.

Peace

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s