I truly believe that deep down, what we all need, is love.

Kärlek kan lösa alla problem. Har diskuterat det under dagen. Jag tror i hjärtat att allt vi någonsin behöver är lite omtanke från en medmänniska. Vi mår bättre, o psykiskt sett kan vi börja se saker mer positivt –> leder till ett lättare liv med allt mindre problem. Det vill säga, har man problem av något slag kan kärlek hjälpa till på traven. Det är inte den ultimata lösningen som gör att alla blir lyckliga med en gång, det är endast ett medel att komma fram lättare på. Jaja, det är kanske bara babbel men diskussionen jag hade tidigare var väldigt intressant o jag tänkte att det kanske är bra om fler börjar tänka på det. En varm hand på axeln o ett uppmuntrande ord kan räcka länge för någon som har en tyngd över sig.

Som en av stamgästerna på Nikkers, en dam o modell äldre – svår att sätta ålder på för hon ser så nedtyngd ut ibland – men inte pensionsgammal liksom, i vart fall fann jag henne gråtandes vid sin cykel när jag jobbade i måndags. Uppenbart nedbruten vill hon inte säga vad det var, men jag hoppas att det hjälpte att jag frågade hur det var o vågade lägga en hand på henne o säga att jag hoppades att saker o ting snart skulle kännas bättre, o att hon var hjärtligt välkommen tillbaka som alltid. Man kan ju hoppas. Stackarn. 😦

I alla fall börjar min hals känna av stressen mitt psyke upplever inför flytten upp till Skei i helgen. Har tack o lov hunnit få upp den större massan av mina saker, men det är en del kvar. En del kvar betyder att det är tillräckligt mycket för att det ska vara för mycket för att det smidigt ska kunna fraktas av mig (antagligen solo) på en buss (för bil verkar det inte bli något av då Eiriks pärons bil inte fungerar för tillfället). Dessutom måste hela lägenheten bli färdigstädat (halsen försinkar mig i mitt arbete så jag tänker gå o lägga mig snart), skulle gärna se att jag har arbets- o bostadskontrakt klart nu när jag flyttar upp – men det är inte klart än – men men. Det ordnar sig. Allt ordnar sig till slut.

DOPP I GRYTAN! (Jag såg lite av Sunes jul till middagen här i min ensamhet.)

Jaja. Hela poängen med det här inlägget var för att visa grejerna jag ska glida runt med i vinter. Dock är de rutiga gogglarna mer rosa än röda, sen har jag inga täckisar än – men något i den stilen av vad som presenteras är väl vad jag tänkt mig 🙂 (Gällande skidbilden så är det där jag helst vill vara just nu, inte i ett blött Lillehammer 😉 )

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dags att dricka upp det sista av teet o sedan sängen!

Peace

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s