Your greatest strength is love.

Mitt Yogi-te är så vist – får med mig en klok sak för varje påse jag dricker. När jag ändå är inne på ämnet te så är detta en bra julklapp till mig – Dr Stuarts som jag köpte när jag var på Gran Canaria o slavarbetade (you remember, detta var kanske en av de mest positiva upptäckterna av resan), o sådant te vill ja ha. Samt Yogi-te, vilket är lättare att få tag på. Tänker ni försöka er på något av teerna i fråga prata med mig först så ska jag säga vilka funktioner jag vill ha (det är fortfarande te o inte något tekniskt jag pratar om haha 🙂 ).

I alla fall slutar denna arbetsvecka i alla fall med att jag får jobba fyra dagar trots allt – o massor av mer timmar än beräknat. Blev både igår o idag, kvällsservering PLUS nattstäd. Det är ett helvetiskt 10-timmars pass, men det ger lite pengar trots allt. Lite tillägg o skit. Superbt. Efter att ha spenderat helt sinnessjukt mycket pengar denna vecka (o inget på hyra eller sådant, utan kläder o IKEA-köp) behövs arbete. Fick dessutom någon timme extra på mina två sista pass på Nikkers nästa vecka. Det är bra 😀 Shit, jag slutar faktiskt snart o flyttar vidare. Är jag vuxen nu?

Ett annat tecken på att man är vuxen är att man åker till IKEA för att handla påslakan, lakan (ett av mina har det blivit hål på – hur lyckas man?) samt saker för att piffa upp ett rum så att det känns som ett mysigt men tillfälligt hem. Pluspoäng på mig tror jag.

IKEA-turen var i alla fall supermysig. Jag o Tora åkte iväg på morgonkvisten (strax före tio, Tora var sen – inte jag) o befann oss båda på jobb halv sju (återigen, Tora var sen inte jag – för hon började halv sex). Att hon blev sen var dock varken hennes eller mitt fel, utan dem som körde för fort/halkade/klantade sig/var inte uppmärksamma/var stressade/trodde att dem var bättre bilförare än alla andras fel. Olycka utanför Oslo satte oss i bilkö i över en timme. Sweet. NOT.

Men men, allt gick bra o vi hade det fantastiskt kul 😀

Nu duschen för jag luktar illa. Sen jobb för jag är en slav.

Peace

En reaktion på ”Your greatest strength is love.

  1. vi är alla slavar på ett eller annat sätt men det finns fortfarande bara en grundregel ”LEV NU HA KUL”. Det låter som du lever nära idealet just nu. Ser fram mot besök i november och ska nu börja sjunga upp mig inför morgondagens firande. Sov Gott FAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s