Oh, if you only had the long slim legs of that H&M-model.

Vackertvackert (first soundtrack of the day): Cat Stevens – Last love song

Jobbjobbjobb nu i ett par dagar. Det är Birkenbeinerittet (kanske stavas typ så) här, vilket uppenbarligen är en big deal. Vi har hyrt in extrapersonal utifrån så det heter duga. Folk som enbart ska stå o tappa öl o sådant. Det blir mer jobb för min del än räknat, rätt bitterljuvt tar jag emot den informationen. Det blev jobb på fredag, det saknas folk, så då får en ledig Julia jobba några timmar på kvällen. Inte så farligt dock, tydligen kommer det som bäst med dricks dessa dagar. Jag jobbar dubbelt på lördag (både dag o kväll), så räknar med ett tillskott. Oooh jag kommer bli så besviken om folk snålar.

Jag har egentligen en poäng med dagens inlägg men jag har glömt vad jag ville ha sagt o nu börjar jag få väldigt ont om tid. Om 20 min ska jag vara ifrån lägenheten o påväg till jobbet. Blir väl lite stress misstänker jag.

Har i alla fall gjort i ordning en matsäckslåda för att lindra mitt småätande. Inga fler våfflor. Grejen är att jag inte ens tycker om dem, men de ligger där framför en o liksom retas med ens mage. Taskigt. Ungefär som de norska getingarna, men det får jag ta senare.

Jag såg en fantastisk film igår, Remember me. Trodde inte att den skulle vara den typen av film o definitivt inte att den skulle vara av den kvalitén. Se den. Underbart men sorgligt, extremt vackert.

Nu måste jag faktiskt stressa massor så ska ta med mig Cat Stevens o göra mig presentabel för jobb. Ha en fin dag, må hösten komma på riktigt snart 😉

Peace

Annonser

2 reaktioner på ”Oh, if you only had the long slim legs of that H&M-model.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s