Let’s live the glory days.

Mensvärk. Det är liksom egentligen allt jag vill säga. Länge sen jag hade såååå ont. Men men. Jobb ikväll/natt. Moneymoney I am the moneymaker. Nej men typ. (Har seriöst jätteont så har bara legat i sängen hittills idag o druckit te, klagat för mig själv o ätit choklad som inte är min.)

Jag vill ha höst nu. Kallt med frost, röda löv på träden o halsdukar o mössor. Sen är det vinter och då får jag åka skidor. Vet fortfarande inte vart jag vill i vinter. Skulle vara både enkelt och praktiskt att välja Skei, men är osäker. Det ändras från dag till dag vart jag vill. Just nu vill jag bara stanna tiden för en stund (förutom det där med årstiderna) och bara få tid. Överväger även Hafjell, så det blir nog till att söka där i vart fall. Alla ställen har sina fördelar liksom.

Nej, nu ska jag skärpa mig. Upp o hoppa. Komma igång innan jobbet är nog en bra idé. Ska bli en promenad. Frisk luft är bra.

Jag längtar till mycket nu. Skidåkning är en stor grej. Jag gillar snö, okej? 🙂

Tro inte att jag är den enda här i det norska kollektivet som längtar, Sofie sitter mittemot mig och längtar hon också. Så det så.

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s