What’s new at the nightstand.

Jag har klippt mig. Det blev snyggt, jag är nöjd.

Igår fick jag ca 1500 kr i dricks (ja det är norska kronor), vilket gav mig vad var det.. typ 900 kr efter att jag delat med mig till världen. Jag var en nöjd tjej efter hårt arbete. Sliten, men nöjd.

😀

I övrigt är jag för tillfället rätt trött. Ledig idag o imorgon. Sedan jobb onsdagkväll, sen fredag o lördagnatt. Kommer gå braaa. Päronen plus Elvis kommer imorgon. Glädjer mig 🙂

Har sett Liar Liar med Klas ikväll. Jag gjorde lyxig omelett av våra rester. Det blev gott men jag är fortsatt inte så glad i stekt ägg. Usch. Fast det är gott ibland. Sen tryckte vi i oss en halv vattenmelon. Det är skills.

Jag gick släpade för övrigt med mig ca 10 kg frukt/mat från affären idag. Inte jättekul, men tanke på att det bara är uppför hela vägen till oss från stan. Det går fort att komma dit, men det är jobbigt att ta sig hem – i vilket fall med en massa extravikt eller har trötta fötter från en lång dag på jobb. Dagen till ära var det alltså extra vikt.

Sweetness, why are you keeping away? Love is a game of passion. You think you know anything now?

Haha. Jag är trött o lätt uttråkad. Men Royal Pains underhåller likväl. Too bad att jag redan sett alla avsnitt (eller typ). Nej, det får nog bli en promenad nu.

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s