Would you bare knowing that what you do makes me unhappy, and sometimes I cry?

Upptäckte bandet Bombay Bicycle Club nu under förmiddagen, o deras album Flaws är helt underbart! Gillar det skarpt o rekommenderar det till alla som vill vara glada 😀

Vaknade 06.38 av näsblod (inte katastrof, men sjukt onice), så när jag senare gick strax efter 10 bestämde jag att jag får skippa löpningen nu på morgonen. Ska köra ett pass efter jobbet istället, trots att det blir sent – faktum är ju att jag börjar sent imorgon så då får jag sova ut. Nemas problmeas amigos. Istället blir det yoga o sträcka ut kroppen nu. Kanske lite styrka med tvivlar på det. Jag slarvar med träningen för tillfället, delvis med mening. Har fullt upp med att lägga om min kost så att jag äter 1) ordentligt, 2) regelbundet o 3) hälsosamt så jag tycker väl att det är legitimt. Men från o med imorgon bör det inte vara några problem att träna innan frukost igen 🙂 me like a lot!

Jobb 13-21 idag, men gissar att jag kanske inte kan komma ifrån Nikkers vid 21 i alla fall – som vanligt på fredagar. Alla verkar äta ute i Lillehammer. Inte som i Gävle. Där verkar ingen äta ute bara för den där vardagslyxen. Då är det liksom en gång om året. Dock tror jag att det är bättre att göra som norrmännen, dels flödar det mer pengar i samhället vilket ger mer sysselsättning. Sen för det sociala, inte bara att man som individ slipper laga mat – utan man får den serverad, plus att man träffar en massa annat glatt folk. Kjempekosligt (jättemysigt typ) ;).

Mm, men frukost nu. Gröt med äpplen o kanel – mumma. Längesen jag gjorde något så gott till frukost! Njut av musiken nu.

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s