There’s a shitty world out there.

Kaoset var ett faktum. Alla vällde in. Alla beställde mat. Ingen höll koll. Alla var irriterade. (Nästan, några vänliga själar fanns det – speciellt ett bord, tackar gudarna ödmjukast för att dem fanns!) Allt gick skit. Jag var riktigt förbannad.

Men jobbar man i servicebranschen är det bara att acceptera fakta: ibland är kunderna skit rent ut sagt o de har ingen förståelse eller respekt. De kan inte inse när de själv gör fel o det är bara att ta på sig skulden. Det är som mitt jobb. Bara le, för det löser sig till slut.

Eller ja, sedan finns ju de bajshögarna som flyttar ut till ett annat bord o låtsas som ingenting, som trots att man påpekar det struntar i att betala. Ja. Ikväll fick jag ännu en springnota. Hade återigen någorlunda tur o det vara bara dricka, men det svider att veta att vissa människor verkligen bara skiter i det. Återigen hade jag sagt åt gällande gäst att han skulle komma till mig o betala. Men icke. FUCK YOU.

Ja, jag är fortfarande irriterad över att det finns sådana människor. Det får mig lite att tappa tron på en rättvis värld. Fattar dem inte att det är servitören själv som måste betala? Återigen: FUCK YOU.

Kvällen avslutades dock trevligt, jag o Tora har jobbar som de flitigaste aporna Lillehammer skådat under dagen. Lyckades stänga relativt fort, det var trots allt full restaurang under kvällen, så det var berättigat att dra över tiden ikväll. Och sedan har vi diskuterat kvällens kaos med chefchefen som sagt vad han tycker, gett råd – han o Morten har till o med skådespelat (jag var i o för sig också en del av skådespelet, en av scenerna haha). Det var ganska roligt faktiskt.

Men nu är det nog dags för sängen, jobb 13-21 imorgon. Blir antingen att sluta 21 eller så drar det över, som för stackars Eline som fick jobba över nästan 2 timmar ikväll. Stackarn var ju jättetrött. Men hjälpen behövdes, strax före elva skickade jag hem henne. Då hade hon förtjänat sin sömn. 🙂

Sova var det ja..

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s