I can’t explain why I’m so mad about you.

”My baggage is bigger, heavier and a lot more expensive than yours!”

Haha, typ det roligaste jag läst idag. Höjden av.. tja, narcissism? Nej fel ordval. Arrogans? Nej. Högfärdighet? Ja, kanske. Ni fattar.

Bra dag idag! Fick för andra gången höra att ”men är du verkligen från Sverige, du är ju inte blond”, sålde för en fin summa igen samt skrattade massor. Blev inte ens arg för att jag fick ta en springnota igen. Den här gången var det nog mycket mitt eget fel. Men fortfarande – det var jävligt fult av gubben att bara ta ölen o gå. Skulle haft bättre uppsikt – förvisso – men ändå. Slutkontentan är fortfarande att jag har haft en väldigt bra dag vilket resulterade att jag inte ens är arg över incidenten. Jag fick i alla fall med mig 300 kr hem idag så. 😀

Imorgon är det jobb igen. Kvällspass så då slipper hinner jag träna, inte som idag när det blev helt fel i huvudet+magont som gjorde att jag låg tills jag var tvungen att gå upp för att hinna göra mig i ordning för jobbet. Det går nog bra 😉

Ikväll då.. var ganska sugen på att gå ner till Nikkers efter att jag tvättat av mig o ätit något lätt, för att ta en kaffe eller så o bara mysa en stund. Sen var jag sugen på att gå ner till Nikkers för att gå ut mer. Men nej. Jag ska nog vara hemma, se på Cougar town, dricka te o mysa massor. Äta vattenmelon o sådant där gott solrutebröd som jag köpt hem. Mumma!

Jag har en låt på hjärnan, som jag hörde när jag gick hem o hör ganska ofta på radion. Den är svängig o jag blir glad av den. Men jag kommer inte på hur den går i texten så att jag kan leta upp den o lyssna själv. Gaaaaaaalet irriterande.

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s