Woke up by the norweigan sun, fell out of bed.

Vi kom fram hela o rena (tror jag haha) till Lilleputthammer. Lägenheten är lika fin som vi kom ihåg, o mitt rum är lika tomt (om inte tommare), men fylldes ändå relativt snabbt. Dock fick jag vakna av att en av mina filmaffischer ramlade från väggen. Läskigt värre.  Sen låter madrassen (fylld av luft som sippar ut lite grann så där i smyg) något fruktansvärt. Men det löser sig, vi får hoppas på en säng snarast.

Dagen är fylld av sol, vaknade av att strålarna slog mig i ansiktet (tunna gardiner, ska dock leta upp något som kan mörklägga lite bättre) o jag mer eller mindre ramlade ur sängen. Men det var okej. Efter orolig sömn var uppvaknandet o en stor kopp grönt mycket välkommet. Jag o Sofie vinkade av mammaLeima på morgonkvisten o fann oss snart (jag med ny kopp te o Sofie med juice) vid tv:n. Snart ska vi väl packa upp resten av grejerna, göra oss i ordning för en promenad neråt staden o Nikkers. Ett samtal o sen ska vi skriva kontrakt, förhoppningsvis i alla fall – vore skönt att ha allt administrativt ur vägen. Sen ska vi promenera upp i hoppbacken. Ska tydligen vara idiotiskt jobbigt. Det blir sjovt. Haha (det var danska för kul, fattar inte hur man gör danska/norska ö:n så kunde inte medla ordet på norska).

Ha en jättefin dag så ska jag bjuda på lite lägenhetsbilder senare 😀

Peace

2 reaktioner på ”Woke up by the norweigan sun, fell out of bed.

 1. HEJ !!!
  Tack för det gulliga raderna du skrev innan du ”bar” iväg till vårt kära grannland. Så skönt att ni är lyckligt framme, alltid lite oroligt när någon är på resande fot.
  Blir dock lite orolig när jag hör om ditt rum…en BRA SÄNG är ett MÅSTE ! även en bra mörkläggningsgardin om du inte har persienner ( rullgardin är ju bra )
  Nu ska jag kolla på schlager-festivalen..jag håller tummarna för vår svenska duktiga Anna !

  KRAM O HA DET BÄST av Mamma

 2. Klart jag inte åker hemifrån utan att skriva en hälsning – blir ju inte ett riktigt hej då när alla åker när jag knappt hunnit vakna.

  Vi kollar vi också, jag o Sofie, det kommer kommentarer på alla låtar 🙂 vi har redan röstat på Anna, mest som en säkerhet.
  Bilder på lägenheten kommer nog imorgon – vi börjar jobba klockan 13 imorgon. Läskigt men ska bli kul.

  Puss o kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s