In a flash of sunshine it all had passed.

Har nu kollat klart på den femte säsongen av Entourage. Det är ganska imponerande, lyckas disponera min tid rätt smidigt då alla avsnitt bara springer iväg – trots att jag inte bara sitter o glor liksom. Okej, dagarna efter operationen blev det ganska mycket glott gjort, men inte på Entourage (eftersom mitt huvud var alldeles för trött för att orka med datorn). Still, fem säsonger sen jag kom hem från Norge. Eller ja, på en vecka mindre än det nästan. Sjukt. Men å andra sidan är inte säsongerna så långa. Det är väl bra det i och för sig.. Något slags liv måste jag ju ha. Nu ska sjätte säsongen påbörjas i alla fall. Det kommer bli nice 😀

Skööön: The Heavy – Sixteen

Imorgon bär det av söderut, Helsingborg <3, I gotta love it. Har längtat efter, inte bara men framförallt morfar o Annalisa, staden faktiskt. Tycker personligen att det är lite konstigt att längta efter en stad, men så är läget. Jag o sis (Ida) roadtripar ner, kommer bli apkul 🙂 skriver mer om det sen.

Nu ska hemmafrun, moi, (ja, jag har bakat bröd idag! same old, same old) skjutsa barnet (Elvira) på träning. Är jag inte en fantastiskt snäll dotter/syster ibland så säg. Haha!

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s