Believe what your heart is saying (as snow’s falling the temperature drops).

Aaaaah, jag får något fel på internet. Kan det gå segare? Dock så ska jag väl fortsätta vara tacksam för att vi lyckas snylta här nere hos oss på campingen från dem som bor uppe vid hotellet. Vi spar ju onekligen en del pengar på att inte ha köpt eget interent. Och från och med nästa fredag har ju jag ingen dator heller så då vore det ju ännu mer onödigt. Hm. Intressant. (Nej, inte alls men vi kan låtsas.)

Nu är det kallt här på Skeikampen. Så kallt att man inte känner sin tår efter 6 timmar undervisning. Men det är bra att jag får timmar nu, så att jag har så att jag klarar mig med pengar i mars. Man vet aldrig hur det ser ut nästa dag liksom. Jag är tacksam. Men det är inget roligt när man kommer in klockan fyra och inte kan ta av sig pjäxorna för att fingertopparna är så frusna och fötterna bara är isklumpar. Det är tur att man har snälla människor omkring sig som hjälper än. Som igår när Sofie fick ta av mig pjäxor och hjälm och sådant där, erbjöd sig att ta undan mina grejor och allt. Då blir man glad. Eller som idag när jag kom in på Nystuen efter sista lektionen för lite värmande dryck. Fick två nygräddade våfflor, baguette och erbjudande om hjälp med pjäxorna. Då blir man glad.

😀

Sitter för tillfället och lyssnar på yoga-musik. Borde egentligen kalla det grym avslappningsmusik istället, för jag somnade och sov gott en stund istället för att träna. Får ta det om en stund istället. Sen måste vi laga mat, eftersom varken jag eller Sofie gjort det rycket än. Hon har sovit i tre timmar (jag är faktiskt avundsjuk, men hon slutade tidigare än jag det är därför hon fått sova så länge), jag behöver också sova. Min timme – i singular – gjorde inte så mycket nytta alls. Men musiken är fin 🙂 .

Jag hade nog inte så mycket nytt att säga alls, och har ju ingen kamera så inga bilder kommer läggas upp på ett tag heller. När Elvira är här kanske jag kan låna hennes kamera en stund så ska jag göra en ordentlig update. Tills den.

Ta hand om er!

Peace

Annonser

2 thoughts on “Believe what your heart is saying (as snow’s falling the temperature drops).

 1. HEJ ”STORA” DOTTER !!!

  Kul att läsa dina nya inlägg( konstigt ord heter det så ?)
  Jobbigt för er att det är så kallt, förstår att det är knepigt att jobba i isande kallt usch!
  Om det är till nån tröst kan jag upplysa dig om att det är KALLT hemma i Gävle med.
  I morse cyklade jag till jobbet i 20 graders kyla INTE KUL !
  NEJ NU LÄNGTAR din gamla Mamma efter VÅR !
  HA DET GOTT !
  KRAM MAMMA

 2. hej min lilla lilla LILA syster haha 🙂
  hoppas du och elvis får en grym veckan, avis.. jag måste jobba och kan inte följa.
  puss på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s