Happy new year and all that stuff.

Internet här nere hos mig o tjejerna är ju inte superbra. Men det känns värt att inte ha internet o snåla på de andra, pengar finns det ju knappast gott om. Siffrorna är skrämmande låga, men men. Det ordnar sig nog. Januari lär väl bli bättre i vilket fall, eftersom vi faktiskt får jobba en månad – dock så ligger ju andra delen av utbildningen och väntar på att bli betald. Ajaj. Men ska nog sätta upp en lapp om att jag kan skotta någons tak för lite extra inkomst. Har åtminstone fått norskt bankkonto+kort nu så det är bra. Det är rätt surt att de drar 35 kr varje gång jag använder mitt svenska kort. ”Det är det här jävla landet.”

Det jävla landet är dock rätt fint, massor av snö och massa minusgrader. Man känner sig rätt hälsosam när man står i backen hela dagen åtminstone (värre är det när man faktiskt ska äta – det var ett tag sen man åt ordentlig lunch – jag som alltid brukar vara så otroligt kräsen när det kommer till mat – och bara lyckas med en middag. Mackor till lunch sitter dock rätt fint eftersom man inte är mer hungrig än så vid tillfället. Dessutom finns det sällan tid att göra i ordning något, allra helst då det tar större delen av lunchen att ta sig hem till mig, Sofie o Annika – det blir varma mackor istället 🙂 ).

Ska lägga ut mer bilder snart, men internet är som sagt redigt dåligt här nere. Dessutom behöver jag sova.

Gott nytt år i alla fall, kunde tyvärr inte svara på någons sms (förutom ditt då mamma) eftersom pengarna på mobilen i princip är slut och jag vägrar fylla på eftersom jag faktiskt har ett norskt nummer nu. Men det krånglar ju så in i helvete rent ut sagt. Sällan.

Aja, tandborstningen kallar och sen är det bums i säng – igen. Försökte sova lite där vid åtta men vårt besök kom just när jag skulle lägga mig för min powernap. Så kan det gå, men det var ju trevligt i alla fall 🙂

Ta hand om er där hemma, ge varandra lite kärlek. (Och om någon har första säsongen av OC kan de höra av sig för jag lyckades bara få med mig säsong 2 och det känns ju lite tråkigt, haha.)

Peace

Annonser

2 reaktioner på ”Happy new year and all that stuff.

 1. HE J !!!
  Ja nu har nya året ”rullat” igång!
  Men allt känns som ”vanligt”…trots att jag hade skrivit Gott nytt 20010 på kortet som Kjell o Kristina fick (såg det inte förrän dom öppnade sitt lilla nyårspaket…ha ha vi fick oss allafall ett gott skratt inte fy skam. Ett gott skratt lär ju förlänga livet, o det kan vi behöva om vi ska uppleva år 20010.
  KRAM O ETT GOTT 2010 ÖNSKAR MAMMA

 2. Hej din lilla råtta!

  Tänk att jag förstod att det var lite snålt i kassan hos dig och det var därför du inte svarade på alla mina sms =)
  Hoppas ni har roligt o att det känns bra med undervisningen.
  Vi drar ju till värmen snart, ska bli himla skönt =)

  Gott nytt år!

  Kramar
  sis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s