Remember, Swedes are also humans.

Fredrik Lindström är något av min idol. En liten bit av den idol jag bygger av flertalet karaktärer och typer, det vill säga. Men han har någon slags essens och coolhet. Dessutom har han guld-lockigt hår trots en stundande kal fläck uppe på skallen. Jag gillar det. Förutom det så tycker jag också att Thåströms ”Kort biografi med litet testamente” var en rätt tankeväckande och givande låt. Sen att han såg ut att vara hur borta som helst är en annan femma. Gå runt och skaka sådär som en annan pundare.. Inser dock samtidigt att det kanske är just det han är, en pundare – eller ex. Skitsamma, det var bra i alla fall 🙂

Sitter för informationens skull hemma och gör ingen som helst nytta, väntar på att den dryga lillasystern ska komma hem. I själva verket hade jag velat gå ut ikväll. Är oerhört pepp och allt som man ska vara när man ska festa, men icke fick jag den möjligheten. Känns ju lagom tråkigt. Istället får jag sitta här hemma som någon annan hösäck och kolla på någon dålig random-film med J-Lo. Den är jättekonstig.

Nu ska jag kolla klart på weirdo-grejen, göra te och skära upp lite frukt. Sedan ska jag nog unna mig slutet av säsong 1 av HIMYM. Det är i alla fall bra grejer. (Det här också)

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s