Saviour? – Yeah, I’d actually call it a saviour.

Fick mail av kära Agnes idag. Behöver trots allt inte punga ut med alla 8000 norska kronor (typ 10 000 svenska då?) med än gång. Kände hur ångesten lättar. Pengar är inte ett lättsmält ämne må jag säga. När frågan om betalning kom upp idag vid köksbordet höll jag på att smälla av. Inte roligt, inte roligt på en fläck. Om man lägger till huvudvärk och sömnbrist har ni en ledsen Julia. Men glad blev jag även när jag såg timmarna. 110-130 ungefär i månaden. Kanske hur sweet som helst?

Men när Celina kom och höll i den sista Mary Kay-kvällen lättade humöret. Ett lite gladare jag tog sedan kastrullen i högsta hugg och kokade en stor, god kopp te. Poppade popcorn och kikade Scrubs. Sen blev det Efterlyst. Konstigt nog har jag börja följa dessa mer samhälleliga program. Kanske är det så att en liten del av mig saknar skolan, och tar igen genom att kolla på samhällsprogram, tänka på problem som står i tidning – samt, kanske framförallt, går upp i tid på morgonen för att hinna se nyheterna och dagens aktuella debatter på Godmorgon Sverige (heter det så, det på SVT i alla fall).

Pratade med en gammal kompis från dansen. Sådant värmer. Faktiskt. Det är kul att höra av folk man kände förr. Eller hade kontakt med. Whatever – relation är orelevant? Det är kul att höra från folk från förr. Eller folk från nu. Eller folk från framtiden (det skulle vara det absolut coolaste! 😀 )

Soundtrack of the day (evening): Seether – Fine again

Sountrack of the day (+night): Lou Reed – I love you

Peace

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s