Bitterness bites and itches. (Fools.)

Jag har varit arg nästan hela dagen. Har haft en ihållande huvudvärk och tyckt allmänt synd om mig själv. Mest av allt har jag varit knäpp i huvudet. Arg, irriterad, ledsen, förbannad, kortvarigt glad, hetsig – utbrotten har tätt bytt av varandra till och från. Och nästan alla de där känslouttrycken jag har haft för mig är för att jag är arg på mig själv. Eller på allt. Men det är små saker i min omgivning som samlas på hög och sen, som idag, rinner det över och helvetet bryter löst för ett tag. Jag vill inte ens vara arg – men kan inte sluta. Det är helt sjukt. Och jag hatar det.

Tror det har med sysslolöshet att göra. Och stress. Och att jag inte kunnat träna som jag vill (äckliga förkylning). Och glömska (först: tacka ja till jobb för att sen komma på att jag ska borta, sen: komma på att jag har läkartid imorgon klockan 10 när jag är i full gång på jobbet). Suger. Så. Jävla. Hårt. Ovisshet gör mig tokig. En kropp som inte alltid vill vara med gör mig ledsen. Stress gör mig arg. Blodsockerfall gör mig svag. Att jobba med något där jag inte känner mig helt trygg i det jag håller på med gör mig frustrerad. Att alltid vilja ligga på topp har sina uppenbara negativa sidor. Allt detta tillsammans gör mig till ett nervvrak. Inte alltid, inte ofta – inte ens ibland – utan väldigt sällan. Men dem dagarna det slår gör det ont. Sen vaknar jag dagen efter och tar ett nytt andetag. Det är tur att jag har den mekanismen i alla fall. Optimism kan göra underverk. Sikta på målet så tar du dig dit. Typ.

Den är till er som ser en bättre morgondag. Själv ska jag jobba. Pepp? Mja. Men det ska bli skönt ändå. Klirr i kassan åtminstone. Sen skynda hem och sen jäkta till fest för Celina. Jag har inte ens bestämt outfit än :O men det ordnar sig 🙂 allt faller på plats – till slut. Nu är det dock hög tid för sängen.

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s