Don’t think twice – it’s alright.

Hur mysigt som helst! Dylan gör min dag idag.

Och så från filmen:

Soundtrack of the day: Bob Dylan – Don’t think twice it’s alright

Orkar inte leta upp en med bättre kvalité. Klockan är trots allt mycket.

Storasyster kom förresten hem idag. Det var lite förvånande, ringde tidigare idag och frågade en massa knäppa frågor om min kappa (som förövrigt inte lämpar sig för begravning). Hämtade henne i vilket fall från tåget i princip på en gång då jag blivit avsläppt utanför hemmet av damerna i familjen Jansson. Måste passa på att tacka för en fin dag på Sågmyra, tack och bock.

Jag inser dock varenda gång det är dags för shopping att jag inte ha tålamod att gå väldigt länge. Jag slutar som hitta saker efter en stund. Blir dessutom butter när jag inte hittar det jag behöver (som idag, delvis i alla fall). Så fanns det i och för sig mest fest-kläder för tjejer också. Blåsor, glitter och glamour – inte direkt sådant man behöver när man ska stå på ett par plankor hela dagarna. Men men, det ordnar sig.

Förhoppningsvis kommer bilen hem (trots allt strul, stackars pappa) i slutet på veckan och då får jag ta mig en tur med pappsen till Peak-outlet-et i Arlanda stad 😀 Jag peppar utifall att. Vore sweet om jag kunde hitta täckbyxorna där! 3500 kr svider hårt i plånboken annars. Då kanske jag måste nöja mig med något annat 😦 ska dock lägga fram mitt skidutrustnings-finansierings-paket för familjen när den är återsamlad. Skulle sitta fint om dem instämmer i min fina plan.

Men just nu är min fina plan att pallra sig i säng. Jag tycks fastna här var och varannan dag. Inte bra. Men vad gör man inte när man lyssnar på chill musik liksom? 😉 Dessutom måste jag varva ner efter att jag sett på program som skrämmer upp en. Uscha buscha. Men det är det värt 😀

Imorgon blir det äntligen träna så att man blir alldels härligt slutkörd och skön träningsvärk. Så visa skidor sen fixa Elviras present. Oj vad vi ska fixa åt henne, jag och Ida. Får se vad det blir 😉

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s