”It’s for God and for the gays.”

Sitter som en fåne och tittar på klipp från årets VMA-gala. Har nu under sommaren missat sådana där småsaker, uppståndelser och galenskaper, och känt mig som den största tönten som inte alls vet vad saken faktiskt handlar om. Allt från kändistabbar till nyhter. Som en tönt. Och jag vet, det är töntigare att ens tänka på det – man får missa saker – det gör man jämt. Men efter årets Kanye-rabalder tänkte jag att nu är det fan dags att ta igen lite.

Jag tycker såklart självklart som alla andra, han betedde sig som en jävla idiot rent ut sagt – han måste komma på bättre sätt att få uppmärksamhet. Kanske har han någon störning, uppmärksamhetsbarn – i så fall tycker jag  nästan synd om honom.

Vill även kommentera Lady Gagas kläder. Hm, intressant att välja att täcka mer eller mindre hela sig själv (där inkluderat ansiktet) i röd spets. Det var nästan coolt, eller det blev coolt när hon tog bort det förbannade tygstycket från ansiktet, men innan såg hon faktiskt bara dum ut. Pink är rätt cool hon också. Även om jag kanske är ett stort fan av hennes musik och så, så beundrar jag artister som kan stå upp för sin sak – och hon har onekligen åsikter och tankar om saker och ting. Det är bra. Då använder man sitt kändisskap på ett bra vis, enligt mig. Lady Gaga är en kontrast – hon är mest bara konstig.

Älsar också att Andy Samberg medverkar i galan. 😀 Han är både söt och rolig. Och nördig. Och konstig. På ett superbra sätt. Haha. Jag är lite kär i honom.

Och Beyoncé är snygg som vanligt. Generös och givmild också såklart – egentligen vann alla på att Kanye betedde sig som en idiot. Han får sin uppmärksamhet (om än kanske inte på ett så positivt sätt), Beyoncé som visar ett stort hjärta och Taylor Swift som får gå upp på scenen fler gånger än tänkt från början – plus all sympati hon får från omvärlden. OCH ALLA RUBRIKER. Även här, misstänker jag.

Btw, Lady Gaga tycks byta kläder. Jag förstår inte hökreation hon har i ansiktet. Vill hon täcka sig för att hon gjort något speciellt? Opererat sig? Silikon? Dålig hårdag? Eller så kanske hon har fått en jättestor finne. Bara en tanke.

Madonna vill också briljera. I sitt tal om Michael Jackson. Hon vill också ha ett stort hjärta och vara givmild, som Beyoncé nämnt ovan är. Nog för att talet faktiskt är bra, men gör inte Madonna sådant här vid varenda gala och närvarar vid? Känns som att jag har hört talet förr, fast i en annan version. Hon pratar om hur stor han är, The King, med jämförelser om barndom osv till sig. Visst, hon påpekar att hon nog fick det bättre ödet i och med att hon fick ha sin barndom och göra misstag – men jag vet inte. Det är ett bra tal, jättebra rent av, men på något sätt känns det lite falskt. Vill hon inte bara lyfta fram sig själv? Så där undermenat?

Och Alicia Keys gör tillsammans med Jay-Z ett fint jobb. Hon sjunger bra och ser snygg ut. Han rappar och jag kan knappt urskilja något av hans ord i texten. Rabbel rabbel. Babbel Babbel. Och sen New York New York. Klingar rätt fint. Men fortfarande inte min musikstil. Men så är det ju ibland. Det är bra för det. Jag är inte omöjlig. 😉

Nej, kanske ska sova då? Verkar ju nyttigare än att sitta och stirra på VMA 2009 i alla fall. Siktar på en tidig uppstigning imorgon. Dagens uppstigning blev ju katastrofalt misslyckad. Somnade om samma sekund som klockan slutade ringa. Sov till 11.35. Det var ju skönt, men min dag blev helt knäpp. Ingen aptit. Trött som aldrig förr (eller jo, det var en stark överdrift). Men har ju tränat en hel del, så det är ju bra. 😀

Imorgon blir det att klippa sig, socialisera, lämna CV:n och en massa annat. Usch, blir många pengar som spenderas under morgondagen (men håret måste klippas, nya strumpbyxor måste införskaffas efter förra helgens eskapader på Slick med krossat glas – nice blod överallt haha, bensinpengar..), det ordnar sig!

Ser för övrigt fram emot premiären av This is it, dokumentären om Michael Jackson, som den nörd jag är. Jag missade att rösta idag också, det fanns inte på kartan. Klantigt. Over and out.

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s