Give me a national inquiry, display a flower of the coulor magenta, give me a skyberry (and I’ll tell you a secret).

Engelskan är klar. Det är så skönt. Är nästan lite nöjd. Men bara nästan och inte riktigt. Men det är klart. Klart och inskickat. Upptäckte att jag ju faktisk ljög om hur många inlägg det finns på http://musicisfoodforthesoul.wordpress.com/, det fanns bara tolv när jag skrev men nu finns det i alla fall 15 🙂 Har legat i ända sedan jag kom hem från brännbollsstunden (hm, nåja – vi var väl ute i en.. två och en halv timme och spelade i all fall, mer eller mindre). Är stolt över mig själv.

Mindre stolt är jag dock över den smått röda brännan mina armar har antagit. Men men, så är det ibland. Har inte hunnit springa heller, fast har samtidigt sprungit runt som en tok på en plan kastandes och skjutandes en liten grön boll fram och tillbaka – det kanske räknas lite?

Produktivtet. Nu vill jag sova. Är trött, fortfarande. Kan dock bero på solen också. Men ska försöka skriva ihop något till geografin, eftersom Christer var så snäll och gav mig tid tills ikväll. Det var faktiskt väldigt snällt, det var bra för min lilla kropp. Jag kan seriöst vakna av att hjärtat gör ont. Både jag o Bella konstaterade vid ett tidigare tillfälle att det var läskigt. Hon hade vaknat av en liknande sak, men kommer inte ihåg om det var hjärtat.. Hm. Some scary shit still.

Nej.. Nu måste jag hämta vatten. Smälter bort trots att solen är på andra sidan huset och jag inte varit ute i solen mer än en minut i sträck på cirkus en och en halv timme. Intressant fakta för er? Så pyttsan heller, men jag orkar inte skriva ur mig alla tankar idag. Har samlat på mig en, så om någon dag kanske!

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s