Oh Gravity, thou art a heartless bitch (tuppjävel).

Balen igår var super. Faktiskt. Är sjukt nöjd. Med ny klänning, målade naglar och en dyr håruppsättning skjutsades jag iväg till Bella. Det var så mysigt där. Först hjälpte Bellas mamma mig att sy en grej på klänningen, sen hade Calle varit så snäll och fixat en lite förrätt och champagne innan vi skulle åka ut till Engeltofta. Det var lätt värt att vi inte stressade till Engeltofta och istället tog det jättelugnt där hemma, trots att vi missade klasskortet. Det gör inte så mycket ändå.

Och folk var så fina där. Det är kul att se att alla (mer eller mindre) faktiskt tar det på allvar och fixar kläder, smink och hår och sånt där. Det höjer stämningen lite. Maten var helt okej, kycklingen som vi fick till varmrätt var väl lite torr, men det gjorde inte så mycket. För min del var det mest gott att vi ens hade något att äta. Sen spenderades väl största delen av kvällen åt att springa fram och tillbaka med Bella överallt, varvandes av att vi shottade och drack annat, dansade och satt och pratade med övriga baldeltagare. Det var kul 🙂 Om än det kanske blev lite mycket. Hade nog klarat mig utan den sista drinken (inte för att det gick överstyr!).

Nu har jag i alla fall sovit alldeles för lite. Jag har sett för mycket Big Bang Theory (har börjat om eftersom jag inte hämtat nya avsnitt av Bones hos Sosso än :D). Jag har pluggat alldeles för lite. Engelskan är inte inlämnade. Geografin är inte inskickad. Talet har inte skrivits än. Känns som att jag har koll på läget.

Om någon vet någon som vill köpa en balklänning i strl 34 (typ) i blått så kan man köpa en fin av mig. Oanvänd. Jag trivdes inte i den bara. Helt enkelt. Men den är fin!

Nu blir det nog lite mer BBT, ska addera lite te och sömn senare. Och musik. Ikväll ska jag lyssna på musik. Då menar jag inte att jag ska lyssna på min lillasyster sång som bryter igenom väggen. Nu är det Islands bidrag i Eurovision som det bjuds på. Är någon annan intresserad av denna typ av underhållning kan ni slå en pling så kan jag ordna popcorn till er. 😉

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s