I must be going mad (one kiss away from being swept off my feet).

Jag har tränat. Oj så jag har tränat. Fast inte armar, orkade inte. Det var kanske en dålig idé att åka till gymmet o träna på i princip helt tom mage (åt en liten apelsin innan, tyckte det räckte). Fast jag överlevde ju. Om än rätt skakig efter passet. Haha. Efter sju minuter på cross-trainern var jag tvungen att vila – så brukar det inte vara! Men men.

Sen kom jag hem. Då åt jag i alla fall. Och läst om Daniel och Victoria som äntligen ska gifta sig. Och så har det varit fest i kommunhuset – för alla de där profilerna för Gästrikland. Dam-juniorerna från landslaget i ishockey (de vann faktiskt silver i junior-VM nu för inte så länge sen, applåd för det), Alice (såklart) och så vidare. Dem där som lyfter och framhäver och reklamerar för vår kära lilla kommun.

Idag tänker jag i alla fall plugga PA. Ska skriva alla de där inledande grejerna tänkte jag. Sen får jag se hur långt jag hinner 🙂 Men det blev ingen filmkväll med Tobbe i alla fall, som vi hade planerat. Han kunde inte låna en bil av sina päron. Det känns lite tråkigt. Fast å andra sidan har jag en miljon grejer jag måste göra, framförallt plugga. Måste läsa ut Scar Tissue så snart som möjligt, dock inte så att jag inte ser fram emot att läsa – I lovet it. Så det kanske jag ska spendera kvällen med istället? Läsning. Och en film såklart. Har ju så mycket bra nu. Plus första säsongen av Life on Mars som jag köpte igår. Kommer bli super 😀

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s