You’re not invited (unfold me like an eggsalad).

Hörde precis en låt som var så fin, Counting Crows – Colorblind (amerikansk stavning, såklart). Så tänkte bara att ni skulle få ta del av den medan ni läser allt annat skräp som jag skriver. Men vem vet, ni kanske får ut något av det? 😉

Har i alla fall spenderat dagen på följande sätt: gick upp, såg MILK till frukost (alltså drack jag inte mjölk utan såg filmen – ni vet den nya med den makalösa Sean Penn? Skriver mer om den senare när jag orkar), hitta mobilen med x antal missade sms. Svarade. Gjorde mig respektabel, dvs jag tvättade mig, borstade tänderna och klädde på mig. Stressåt lunch (jag var sen eftersom jag hade missat flertalet sms angående möten haha). Cyklade ner till stan i äckligt modd-väglag. Växlade pengar. Gick på H&M. Träffade Tobbe.

Angående Tobbe. Har en förmåga att glömma tiden när jag träffar honom. Gissa tre gånger vad som hände idag. Klockan var väl närmare två när jag träffade honom. Klockan fem kollade vi på klockan nästa gång. Otroligt eller hur? Fattar inte, märkte att tiden gått lite fort när jag kollade ut och såg att det var en viss skillnad i ljusstyrka ute. I alla fall så bestämde vi att då var det kanske dags att knyta ihop för dagen, så närmare sju åkte jag hem. Haha. Men det var kul. Vi satt (först visserligen inne på Nian vid Wokiwoki eftersom Tobbe inte hade ätit) på caféet uppe i Flanör. Hade inte fikat där sen de byggde om. Åt en glutenfri chokladtårta. Den såg jättegod ut. Det var den inte. Så mitt råd är, låt er inte luras av ett förföriskt utseende på en kaka (va fan.. what’s wrong with me, ingen kallar en kaka så?), du gör ett misstag.

Köpte för övrigt första säsongen av Life on Mars 😀 Har ju varit helt lyrisk över Ashes to Ashes som gick på SVT1 i höstas, och är en biserie typ. Jag vet inte vad det kallas, men ATA växte i alla fall fram ut LOM och det ska vara samma typ av historia. Mycket roligt, det ska bli ett nöje att kolla in senare när jag har tid.

JUST DET. Jag har varit lite duktig idag. Har skrivit klart min inledning/metod/syfte/frågeställning till geografin. Haha. Snacka om att jag ligger efter i allt. My god. Skärpning Julia. Blä. Men tänkte i alla fall skriva lite mer innan jag ger upp. Ska förutom geografin också försöka babbla ihop en mobbing/kränkningsdiskussion till PK-kunskapen. Är så trött på det, ska man förklara vad PK är så behöver man bara titta på Jocke. Det är helt sjukt. Han är personifierad PK. Jag ska sluta säga vad han vill höra tror jag, bara för att provocera och skapa lite hetta i klassrummet. Kanske ska säga att jag tycker att man ska låsa in kvinnor i hemmen, bränna kyrkorna och att det är bra om man bjuder sina ungar på sprit vid tidig ålder. Bara så att han kan få bli mållös. Vill se hans min. Men jag vill samtidigt ha ett betyg i kursen.. Mitt experiment kanske får vänta lite trots allt?

Nu blir det lite plugga tror jag.

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s