As she fell and broke all her little bones (lie lie lie)

Jag trodde jag helt seriöst skulle dö i natt. Värsta natten på länge, rent gällande fysisk smärta. Helvete rent ut sagt. Kände redan på kvällen att min överarm (vem fan får ont i överarmen?) gjorde lite ont, men tänkte att det skulle gå över när jag gick och la mig. Men efter att jag blivit hemskjutsad av Tessan trodde jag att armen skulle sprängas. Försökte sova i en sisådär.. en och en halv timme ungefär.

Nu måste jag poängtera att jag har en relativt hög smärttröskel när det gäller sådant här. Såvida det inte gäller mensvärk (eller mitt knä innan operationen) så klagar jag inte så där jätteofta på smärta. Allra mest så är det så att jag väldigt sällan gråter över fysisk smärta. Men igår natt.. jag lovar, jag tänkte att jag skulle åka upp på sjukhuset o be dem amputera armen.

Väckte pappa när klockan var två typ. Då var jag förstörd. Försökte förklara att jag trodde att jag hade fått en blodpropp i armen (jag var livrädd, blodpropp var något doktorn varnade mig för eftersom operationen blev mycket större än väntat). Man får fan inte slänga ur sig sådant. Inte till mig. Pappa ringde rådgivningen i alla fall. Damen i telefonen sa att jag skulle äta smärtstillande och försvann inte smärtan skulle vi åka till sjukhuset. Vi har inte åkt än, men jag har haft ont hela dagen.

Men jag är fan inte förtjust i sjukhus. Alls. Och om jag åker upp, får vänta i flera timmar på akuten för att sedan höra att jag måste vänta ut smärtan och knapra piller, då är det inte värt det. Nej. Kan jag inte sova i natt heller så åker jag till sjukhuset då. Inte före. Herregud.

Nej. Ikväll hoppas jag på sömn. Halv fyra somnade jag igårnatt. Så gick jag upp nio typ. Då hade smärtstillandet släppt. Kul liv.

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s