Drain your thoughts out in the sea

Möh. Livet är drygt ibland. Mycket att göra. Hela tiden. Tacka får man göra för musiken, så hjärtligt – vad skulle man göra annars?

Skolan kräver. Mycket. Allt för mycket. Hela tiden. Debatten vi ska, Obama gentemot McCain; Delta mot Alfa, Charlie mot Bravo, blev flyttad till denna vecka. Till på torsdag, och jag ska bli bedömd på engelskan också. Kul. Det betyder alltså att jag måste lägga ner en genuin ansträngning för att hålla mig på topp. Och jag orkar inte. Självklart ville min ambi-grupp (delta woho?) att allt skulle vara klart i 1) fredags (bara ambi-Malin klar), 2) måndag (fortfarande Malin såklart, nu även Carro) 3) tisdag (de två redan nämnda, Nicolas börjar bli ambi o vill ha in alla argument, eller sammanfattningar. Cammo har börjat spåna mer seriöst). Kvar blir då jag och Issa, men Issa verkar ha koll på läget i alla fall, men rent till synes verkar hon vara på samma plan som jag. Det trötta planet. Planet ”det-ordnar-sig-,-jag-fixar-det-imorgon”. Men nu har jag i alla fall skrivit ihop något tjafs till Skyler. Känner mig jättetidigt ute. Jag vet att det jag skrev där, inte kommer att sägas med samma ord för fem öre på debatten. Never, ever, ah-ah.

Men Starstone har inget emot ett samhälle där alla går omkring nakna, könsorgan överallt. Håriga, pluffsiga, slaka. Eller?

Jag kanske borde sova. Mitt knä gör jätteont. Mitt smärtstillande vill inte ge med sig. Och övningarna – de smärtfria – gör apont.

”I cry.. during sex.” (Amanda, CAE prep.)

Blä. Och jag måste verkligen sätta igång med PA. Och ta igen den matte jag har missat plus göra läxan. Plus läsa CAE-boken (Pelican Brief), fast det känns som det lättaste. Så är det läxa i filosofi, text för diskussion på torsdag. Funny funny (haha, funnny eller weird, funny – bestäm själv).

Whatever. Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s