Damn those Aral-esque pundits

Jag tror pundit är mitt nya favoritord. Det är det bästa som har hänt mig idag, no one can argue that! För er som inte vet vad detta ord betyder (jag övervägde starkt att använda nedtryckande ord för att visa min makt över vad som skrivs, men jag ska vara snäll idag – än så länge i alla fall) så är pundit=förståsigpåare. Jag ska använda det på engelska och på svenska (om jag kommer ihåg det..), jag har ju inte så många fler språk att använda. Men man får utnyttja det man har och göra det bästa av det!

Sitter med Araläcklet fortfarande. Det kommer liksom inte fram ord. Jag har under dagen visserligen presterat lite text – men inte tillräckligt, är fortfarande på faktabakgrunden (diskussionen känns däremot easy as a pie) – men är rätt duktigt insatt nu! Känns bra. Jag tror att jag har problem med att skriva fakta nuförtiden. Jag har liksom växt ifrån det där, det var något man gjorde i grundskolan. Nu har man ju lärt sig att i princip endast skriva analyser på allt. Man får en text av något slag, sen analyserar och diskuterar man. Och det är tusen gånger roligare. Seriöst, vem tycker på allvar att det är roligt att leta upp fakta och sammanställa det?

Fick också det dystra beskedet att mitt matteprov har hittats. Mer jobb till Julia. Död åt matte.

I övrigt så kan jag nästan gå utan att påminnas om Quasimodo nu också. Jag vet inte hur Quasimodo stavas. Men jag har de senaste dagarna hört i mitt huvud hur det sägs quasi, quasi när jag går. Stört.

Nu är det käk kom pappa in och sa. Det betyder matpaus (jag är INTE hungrig, för en gångs skull) och sen är det att skriva klart om Aralsjön. KUL!

Peace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s