Alexander Norén välkomnar mig så att jag blir alldeles glad i hjärtat

Alexander Norén (bjabja) är kanske den skönaste programledaren för Gomorron Sverige. Så här på äldre dar blir det ju så att man är mer intresserad av vad som faktiskt händer, o morgonprogrammet ger mig i princip allt jag behöver för att hänga med (nej så är det inte alls, men det är mysigt att kolla på!). Han är kanske inte den mest självklara och, till synes, mest intellektuella – men satan vad han är rolig. Inte nog med att han ser ut som en seriefigur (hans höga panna har ett liv för sig), han säger saker som är jätteroliga och är inte rädd för att ställa de knäppa frågorna. You got to love a guy like that!

I övrigt opererade jag mitt knä idag. Det gör ont, men nu ska jag det bli bättre. Ortopeden (såg hans namnskylt idag, Georg heter han – men nu spelar det ju inte så stor roll längre, nu är jag ju typ färdig) var osäker på om han skulle hitta orsaken till det onda. Men se det gjorde han! Man har tydligen som någon slags ”kudde” mellan lårbenet och skenbenet, min var den värsta han hade sett (och han är rätt gammal). Den var tydligt sjukt uppsvälld och stor, inte alls konstigt att det gjorde ont. Jag vaknade som genom en chock efter narkosen och grinade (kändes lite pinsamt då men det gjorde så jävla förbannat ont). I alla fall så blev Georg så förvånad, han sa att det skulle ta typ 40 min max, han höll på i 1½ timme! Haha, det låter som att jag ville skryta typ men det är inte därför. Vissa vill faktiskt veta vad fan det var som var fel 😛

Anyways. Har hunnit med att läsa skvaller nu också, tack Starlounge! Känner mig lite bättre nu när jag vet att kändisarna (”några av världens vackraste kvinnor”) också lider av komplex. Tjena Blixten liksom, vem har inte komplex? Så nu vet jag att Rihanna inte gillar sina ben, Jessica Simpson tyckte att hennes bröst var för stora i tonåren, och Liv Tyler önskar att hon var liten och nätt. Dessutom har jag fått veta att Daisy Lowe ska vara modellen som eliminerar tänkandet på size zero, för hon är ju den nya ”kurviga” modellen. Bite me! Va fan, hon är mycket smalare än jag och då är hon mycket längre också. Pyttsan för dessa kändisar. De blir stylade, sminkade, har personliga tränare, dietister och kockar. Klart som korvspad att de är skitsnygga hela tiden och är smala. BLÄ!

De enda jag faktiskt kan känna med är Cameron Diaz (har dålig hy, precis som jag – skitsvårt att göra något åt, även om man har en massa pengar o så, pengar ändrar inte dåliga enzymer i huden!) och Hayden Panettiere som har korta ben (dock inget de poängterar på) och anses ha celluliter på låren. Kan inte vara allt för roligt att ha folk som pekar ut ens brister – speciellt celluliter, hon är trots allt bara 19!

Aja, dags att sova ruset av sig från narkosen!

Peace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s